De druiven zijn afkomstig van wijngaarden die speciaal zijn geselecteerd voor het verbouwen van de Pinotage. De druiven voor deze rosé worden met de hand geplukt om zo enkel de beste druiven te gebruiken voor deze rosé. Doordat de druiven subtiel worden gekneusd is het schil contact met het vrijkomende sap precies genoeg om de prachtige zalmroze kleur te genereren. Om zoveel mogelijk fruit tonen te behouden word de wijn op lage temperatuur vergist zoals ook word gedaan bij de Pear Tree Chenin Blanc.
Anders dan we verwachten uit Zuid-Afrika is deze kleur perfect zalmroze.
De geur is heerlijk aromatisch met fijne aroma’s van jong rood fruit zoals frambozen en aardbeien.
De smaak is verfrissend en mild droog. De nuances van aardbeien en frambozen komen in de smaak ook erg goed terug.
Een rosé die perfect in balans is tussen de fruit tonen en de droogheid van de wijn.
"Ontdek de Passie en Schoonheid van de Wijnwereld - Een Reis doorheen de Wereld van Verschillende Smaken
Welkom in de betoverende wereld van wijn, waar passie, liefde en interesse samenkomen om de wonderen en schoonheid van dit goddelijke product te onthullen. Het proeven van wijn is als het ervaren van de droom van de wijnmaker, een ambachtelijke kunst die het karakter van het land en de ziel vastlegt in elke druppel.
Elke wijn vertelt een uniek verhaal, van de verfijnde elegantie van een Bordeaux-blend tot de levendige energie van Argentijnse Malbec. Stap aan boord van deze reis doorheen de wijnwereld en ontdek een rijk palet aan smaken die je meenemen naar verre bestemmingen en culturen.
Maar de schoonheid van wijn gaat verder dan geografie. Het is een reis door de tijd, een ontdekking van het verleden en een verwachting voor de toekomst. Geniet van het delen van een glas wijn met geliefden en koester de warmte en gezelligheid die het met zich meebrengt.
Duik dieper in de wijnwereld en ervaar een nooit eindigende ontdekkingstocht van nieuwe druivensoorten en verhalen. Laat je betoveren door de passie van wijnmakers, de liefde voor het land en de kunst van wijn maken.”