Het rijke aroma van zwart geroosterde Afrikaanse Arabica bonen in balans is met de aanhoudende smaak van witte romige vanille. In Afrika gemaakt ter ere van de zwarte en Witte Neushoorn.
Help de Neushoorn en drink deze overheerlijke Zuid Afrikaanse Koffie likeur.
Royal Rhino info :
Louis Lategan werkte 4 jaar aan zowel de design van de fles, het recept van de koffie crème likeur, als het idee om terug te geven aan neushoorn conservatie doordat hij persoonlijk bevriend was met de, ondertussen overleden (in 2014) Ian Player, een icoon aangaande natuurconservatie in Zuid-Afrika sinds de Jaren ’60.
Een natuurliefhebber met een “soft spot” voor neushoorns, dus voor hem leek dit een perfect idee om mensen te laten genieten van een kwaliteitsproduct en tevens ook Afrikaanse dieren te beschermen.
HESC (Hoedspruit Endangered Species Centre) is één van de conservatie projecten die regelmatig een cheque van hem in ontvangst mogen nemen.
De koffie likeur is gemaakt van Arabica en doet Belgen vaak denken aan de caramella Mokatine snoepjes gemaakt door Roodthooft confiserie.
Het kan warm in een “African coffee” gedronken worden, “on the rocks” of over desserts zoals ijs en brownies bijvoorbeeld.
"Ontdek de Passie en Schoonheid van de Wijnwereld - Een Reis doorheen de Wereld van Verschillende Smaken
Welkom in de betoverende wereld van wijn, waar passie, liefde en interesse samenkomen om de wonderen en schoonheid van dit goddelijke product te onthullen. Het proeven van wijn is als het ervaren van de droom van de wijnmaker, een ambachtelijke kunst die het karakter van het land en de ziel vastlegt in elke druppel.
Elke wijn vertelt een uniek verhaal, van de verfijnde elegantie van een Bordeaux-blend tot de levendige energie van Argentijnse Malbec. Stap aan boord van deze reis doorheen de wijnwereld en ontdek een rijk palet aan smaken die je meenemen naar verre bestemmingen en culturen.
Maar de schoonheid van wijn gaat verder dan geografie. Het is een reis door de tijd, een ontdekking van het verleden en een verwachting voor de toekomst. Geniet van het delen van een glas wijn met geliefden en koester de warmte en gezelligheid die het met zich meebrengt.
Duik dieper in de wijnwereld en ervaar een nooit eindigende ontdekkingstocht van nieuwe druivensoorten en verhalen. Laat je betoveren door de passie van wijnmakers, de liefde voor het land en de kunst van wijn maken.”