Een blend van Chenin Blanc, Viognier, Semillon, Roussanne, Grenache Blanc, Verdelho en Clairette Blanche. Druiven komen vooral uit Stellenbosch wijngaarden en een klein deel uit Swartland. Natuurlijke fermentatie gebeurde in kleine Franse eiken vaten waarvan 30% nieuwe eik. De wijn werd verder sur lie gerijpt voor 10 maanden.
Een wijn die droog, vol, zacht, krachtig en indrukwekkend van smaak is. U proeft exotisch rijp fruit zoals abrikoos, perzik, sinaasappel met aroma’s van bloemen bloesem en vanille, perfecte balans in kracht, finesse en intensiteit.
De wijn heeft een zeer lange en intense afdronk!
Dit wordt genieten op hoog niveau bij vis-, gevogelte-, witvlees-, Aziatische gerechten en zachte kazen. Deze wijn bij voorkeur serveren in grote wijnglazen, zodat alle geuren en smaken het beste tot hun recht komen, of om dezelfde reden schenken uit een karaf.
"Ontdek de Passie en Schoonheid van de Wijnwereld - Een Reis doorheen de Wereld van Verschillende Smaken
Welkom in de betoverende wereld van wijn, waar passie, liefde en interesse samenkomen om de wonderen en schoonheid van dit goddelijke product te onthullen. Het proeven van wijn is als het ervaren van de droom van de wijnmaker, een ambachtelijke kunst die het karakter van het land en de ziel vastlegt in elke druppel.
Elke wijn vertelt een uniek verhaal, van de verfijnde elegantie van een Bordeaux-blend tot de levendige energie van Argentijnse Malbec. Stap aan boord van deze reis doorheen de wijnwereld en ontdek een rijk palet aan smaken die je meenemen naar verre bestemmingen en culturen.
Maar de schoonheid van wijn gaat verder dan geografie. Het is een reis door de tijd, een ontdekking van het verleden en een verwachting voor de toekomst. Geniet van het delen van een glas wijn met geliefden en koester de warmte en gezelligheid die het met zich meebrengt.
Duik dieper in de wijnwereld en ervaar een nooit eindigende ontdekkingstocht van nieuwe druivensoorten en verhalen. Laat je betoveren door de passie van wijnmakers, de liefde voor het land en de kunst van wijn maken.”